✔ Gratis frakt ved kjøp over kr 1500,- ✔ Levering 3-5 virkedager

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for FOR MÆ OG DÆ AS, både fysisk butikkutsalg og nettbutikken www.formegogdeg.no.

 

  1. For Meg og Deg tar dine personlige opplysninger og personvern på alvor.
  2. For Meg og Deg samler inn og registrerer opplysninger som navn, adresse, e-post, telefonnummer gjennom kontakt med våre kunder, enten i butikk eller nettbutikk. De opplysninger vi registrerer er nødvendige for å sende ut varer til kunder samt sende tilbud og informasjon til kunder. Vi benytter kun opplysningene til å opprettholde vår kontakt med kunden. Registrering av opplysninger i butikk gjøres kun etter kundens eget ønske og med samtykke til slik registrering.
  3. For Meg og Deg samler inn og registrerer opplysninger som navn, adresse, e-post, telefonnummer gjennom kontakt med våre leverandører. De opplysninger vi registrerer er nødvendige for å opprettholde kontakten med leverandøren, og benyttes kun i den anledning.
  4. For Meg og Deg ivaretar selv alle opplysninger og overdrar dem ikke til tredjepart. Vi behandler alle opplysninger iht. norsk lov og da især personvernlovgivning. Opplysninger knyttet til leverandører behandles også av vår regnskapsfører og revisor i forbindelse med regnskapsarbeid.
  5. Alle personopplysningene lagres på telefon, mail, kassesystem, nettbutikkdata så lenge det er nødvendig for å ivareta kundeforholdet. I det tilfelle personopplysninger er lagret hos For Meg og Deg, kan den som omfattes av dette til enhver tid ta kontakt med For Meg og Deg og kreve innsyn i hvilke opplysninger vi har tilgjengelig, hva de brukes til, hvem som har innsyn og hvor de ble hentet. Den som har fått lagret slike opplysninger kan i tillegg klage til Datatilsynet i det tilfelle man anser at opplysningene er i strid med personvernreglene. Den som har fått lagret slike opplysninger kan videre kreve at For Meg og Deg sletter eller endrer dine personopplysninger.

 

Alle henvendelser kan rettes til:
For Mæ og Dæ AS
Sverre Svendsens veg 14C, 7056 Ranheim V/Wenche Bals
Mobil: 977 20 905
E-post: wenche@formegogdeg.no