Hei, 


I går hadde vi et produktmøte der vi snakket om de ulike produktene våre og presenterte nye produkter :) Det ble en koselig kveld med snakk og deling av tips, blant annet om bruk av produktene, det å ta vare på naturen og at produkter med friske, men milde dufter er bra. Samtidig ble det litt kake og kaffekos. 

Vi har nå over 50 forskjellige produkter i nettbutikken og har det meste du trenger til din hud- og hårpleie i hverdagen. Sjekk ut nyhetene, vi har nå flere produktpakker, også en pakke som passer til menn. 


  


  Sjekk ut nyhetene: Her er nyhetene

Nettbutikken: www.formegogdeg.no


Er du interessert i å ha et produktmøte for deg og dine venner?
Ta kontakt med oss på kontakt@formegogdeg.no så kan vi lage en avtale.  


Riktig god helg alle sammen!2019-11-08 12:04:07

Hei,


Denne uka har har vært spennende med noen ny prosjekter, kommer tilbake til det senere, men det vi kan fortelle er at vi har bestilt nye produkter som er spesielt for menn, de håper vi kommer til å slå an. Disse produktene får vi i nettbutikken i løpet av neste uke. Vi får også noen andre nyheter som vi gleder oss til å vise fram for deg. Ha en  koselig helg.


2019-11-01 19:22:33


Hei dyreeiere, 


Har du hund eller katt? 


I dag vil jeg fortelle om når jeg vasket Lui og Maxi sist. De er to japanske spisshunder og har mye pels. Har brukt dyr hundesjampo tidligere, som er beregnet for hunder med hvit pels og som kan få mye dreads (floker).
Da kom jeg på noe lurt, og fant ut at jeg skulle teste sjampoen vår. Produktene er jo naturlige og inneholder trygge ingredienser. Da valgte jeg den som er beregnet for behandlet og dehydrert hår, vår hair revitalizing sjampo. Denne funket supert! 

Det jeg gjorde da var at jeg fant frem en sprutflaske og fylte den med 1/10 del sjampo og  9/10 deler vann. Da blir den lett å påføre og blir drøy. Da var det bare å riste flasken og bruke den til å fordele blandingen i pelsen.  Så er det bare å masere alt inn, og skyll godt. Da har du en ren og pen hund på et øyeblikk. Pelsen har aldri vært så fin og myk som den ble etter denne vasken har de ikke vært før, og har fått skryt av pelsen sin. Neste gang skal jeg også prøve med balsam eller hårkuren i tillegg. Da med samme blandingsforhold. 


Hva bruker du til hunde- eller kattevasken? 

Har du noen spørsmål så ikke nøl med å kontakte oss!

Ha en kjempe fin helg! 
Lenker til produktet jeg brukte:

Hair revitalizing shampoo

Trykk her for nettbutikken2019-10-25 11:47:16

Hei du,


Har du hatt en hektisk uke som mæ?                                                                                                                                               


 


Det blir litt liten tid til egenpleie i hverdagen, så det skal bli veldig godt med litt tid til det no som det endelig er tid for helg. Ta mæ en lang dusj, peeling av ansiktet og skrubb av kroppen. Før æ tar å sett mæ i sofan og kose mæ med serie, så smør æ kroppen min inn med body butter papaya og hydro activ cream til ansiktet. Huden føles silkemyk!

Hva gjør du som egenpleie? Hvor ofte tar du deg tid til dette?


Da får du ha en fortsatt riktig god helg, kos dæ og nyt!
Lenker til produktene æ har brukt:

Ansikts peeling

Kroppsskrubb

Body butter

Hydro-active-cream


2019-10-17 17:06:29

Alle trenger å rense huden sin, kvinner som menn. 

Det er kjempe enkelt. Bruk ett produkt: Face cleansing foam 3 in 1 fra nettbutikken vår. Det fjerner smuss og sminke, renser uten å tørke ut huden,
toner og revitaliserer huden. 

Vi vil gi deg en kort guide her. 


 

1. Pump 1-2  ganger på flasken i hånden din.

2. Påfør i ansiktet, inkludert øyeområdet. Masser i sirkulære bevegelser.  

3. Skyll ansiktet med rikelig med vann. 

Avslutt gjerne med en god ansiktkrem. For eksempel hydro-active cream for fet til normal hud eller lifting cream for alle hudtyper og  litt oppstrammende effekt. 


Sjekk ut produktene her:

Trykk her for face-cleansing-foam

Trykk her for Hydro-active-cream

Trykk her for Lifting-cream

Ønsker deg en fortsatt fin dag.
Wenche og Tine

Trykk her for nettbutikken vår
2019-10-11 13:43:14